Nissan PRIMERA: autohistory

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: QR20, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

hoi ik heb een primera p12 gekocht.
er zit alleen geen onderhouds boekje ,handleiding of radio code bij is daar nog aan te komen .
mvg erik

erikje1977

Geplaatst door erikje1977 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ferdinand (60), 8 jaar geleden

Handleiding gewoon even googlen.Onderhoudsboekje zal een probleem worden.Weet de vorige eigenaar waar hij hem laten onderhouden of dit hij dit zelf.De radiocode kan je als je het nummer hebt van de radio misschien op Google vinden.Daar zij een heleboel z.g.n. free radiocode sides.Anders via de dealer.Die rekent daar geld voor.Voor het nummer van de radio zal je hem moeten uitbouwen.
Ferry

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Een instructieboekje kan misschien nog door de dealer besteld worden.

Het serviceboekje dat wordt gezien de aantekeningen denk ik een nutteloze zaak, of de oude eigenaar zou het nog ergens moeten hebben.

De radio zit gekoppeld aan de startonderbreker en heeft geen code.

erikje1977 (0), 8 jaar geleden

bedankt voor de reacties
de handleiding heb ik inmiddels al weten te bemachtigen bij de dealer.
dat service boekje is achteraf niet zo nodig ik breng hem zelf wel weg voor service zodat hij weer up to date is dan is het zeker goed .
de automatische versnellings bak laat ik binnenkort even spoelen en verversen zodat die er ook weer even tegen kan .
en @nissanwielmonteur ik had bij de dealer voor de radiocode nagevraagd en die vertelde dat ik op de achterkant een nr kon vinden die ik dan door moest geven en dan zouden hun voor een radiocode voor €30 kunnen zorgen .
is dat geldklopperij dan want ik durf de accuklem niet los te maken omdat ik anders bang ben de code in te moeten voeren .
mvg erik

ferdinand (60), 8 jaar geleden

Erik, zoals Nissanwielmonteur al heeft geschreven de radio is gekoppeld aan de startonderbreker.Ik had zelf een Nissan Murano,daar was de radio ook gekoppeld.In mijn vorige bericht was dat mij even ontschoten.Dit betekent tevens ,dat het stelen van je radio zinloos is.Buiten de auto zal hij nooit werken.
Ferry

erikje1977 (0), 8 jaar geleden

oke bedankt voor de info.
dan is het voor mij opgelost.
mvg erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.