Nissan Almera: Automatische bak almera ii n16 1.8

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Allen,

In bezit een almera II n16 1.8 automaat HB.

De bak wil in koude toestand SOMS van de eerste naar tweede gang met moeite overgaan alsof de druk om te switchen te laag is en als de tweede gang ingaat is de aangrijp van deze set laks en dus niet robuust zoals het aangrijpen hoort?? te zijn.
als de zaak is opgewarmd dan gaat het prima wanneer er niet snel word opgetrokken, doe ik dat wel dan is de aangrijp van 1 naar 2 ook alsof het twijfelt en eveneens een lakse overgang en aangrijp.
van 2 naar 3, 4 en OD is prima zowel koud als warm met een goede reactie in de aangrijp van deze sets.
Nu is het wel dat wanneer de motor word gestart dan fluit de bak licht alsof een smoor staat te jutteren, verstopt/ minder toegankelijk aanzuigfilter ?
Verder ben ik dik tevreden met de hele combinatie maar heb enkele twijfels ( ???) waarom de bak met wat minder zin de 1 naar 2 wil maken op wat sportief rijgedrag of in koele toestand.

Olie is kort geleden ververst ( 2000km geleden) en nog in prima kleur en geur.

Graag een verlossend antwoord

wvtilburg

Geplaatst door wvtilburg (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ATR Transmissies (0) PRO, 10 jaar geleden

Is de auto al uitgelezen ?
Hoeveel duizend kilometer heeft de auto momenteel gereden ?

wvtilburg (0), 10 jaar geleden

105.000 km, garage onderhouden geweest. Heeft naar mijn mening altijd naast de verwarming gestaan, is goed onderhouden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.