Nissan micra: Bij zeer slecht weer stotteren en afslaan

Bouwjaar: 1988

Hallo luitjes ik had is een vraagje.
Ik heb een nissan micra 1.0 uit 1988
Ik heb de laatste tijd dit probleem
Bij het rijden voel ik dat mijn auto elke keer licht terughoud
En vandaag voor de 2e keer had ik bij zeer slecht weer dat hij na een tijdje ging stotteren ik ging langzamerrijden toen hield het op maar toen ik bijna thuis was begon hij steeds meer te stotteren en sloeg gewoon helemaal af.
Onlangs geleden is wel de ontsteking vervangen omdat ik dit probleem eerder had en de sjoke is afgestelt het ging een tijdje goed(ook de verdelerkap is vervangen)Maar nu weer met zeer slecht weer begint hij weer af te slaan et te stotteren.
weet iemand hier een antwoord op wat het probleem zou kunnen zijn?

Groeten Ronnie Meijer

R.meijer

Geplaatst door R.meijer (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Arie560 (0), 20 jaar geleden

Staat uw luchtfilter wel op winterstand?
Of werkt dat al automatisch bij uw micra?

slb (0), 19 jaar geleden

boegiekabels lek, puntjes ingebrand, (condensator slecht en niet vervangen), rotor en verdeelkap misschien nu ook ingebrand.
Condens in verdeelkap door lekkage.

Veertje koolstofstaafje verdeelkap/rotor blijft hangen.
Ook de massakabel blok/chassis/accu kan slecht zijn.

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

Lijkt inderdaad op een probleem met de onsteking.Je hebt de onsteking al vervangen. maar door een nieuwe of een van de sloop?
asl hij van de sloop komt en er zit een slechte condensator opbanden je punten in en heb je problemen.Kijk ook zeker eens naar je bougiekabels die slaan met vochtig weer sneller door,let vooral op de bobine kabel.Wat simon zegt kan ook maar je zegt dat je die hebt vervangen, Door een nieuwe of een goede gebruikte?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.