Nissan Primera: Bonk geluid

Bouwjaar: 1998

Ik heb eeb Primera 2.0 Estate uit 1998. Als ik langzaam rij over een hobbeltje of beetje slechte weg hoor ik onder de auto een soort bonk geluid. Alsof er een schokdemper niet goed is. Verder trilt het stuur bij 120 en trekt de auto naar rechts.
Ik heb de auto 2 maanden geleden bij een Nissandealer gekocht (heb dus nog garantie) De dealer kon laatst het bonk geluid niet traceren, heeft de auto uitgelijnd en de wielen gebalanceerd. Maar zonder resultaat. Ik vind ook dat de auto op de snelweg niet heel stabiel ligt. Binnenkort gaat de auto weer naar de dealer om dit alles te verhelpen. Heeft iemand enig idee wat de oorzaak kan zijn van de problemen?

Benno1070

Geplaatst door Benno1070 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jeroen5349 (0), 18 jaar geleden

Als een Primera niet stabiel ligt moet er iets mis zijn. Het onderstel is namelijk bijzonder goed. Laat ze kijken naar de multilink ophanging en alle onderdelen hiervan. Komt wel eens vaker voor dat hier wat speling in 1 van de onderdelen komt hetgeen resulteert in een slechter weggedrag.

Benno1070 (0), 18 jaar geleden

Dag Jeroen,

Vandaag is mijn Primera naar de garage geweest. Het bonken en de slechte wgligging had te makn met speling in de draagarmen. Deze speling is vandaag verholpen en de auto bonkt niet meer en ligt beter op de weg.

Groet,
Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.