Nissan Almera: carkit

Bouwjaar: 2001

In mijn almera staat een originele radiocasette en een cd wissellaar met de opschrift telefoon mute,wie kan mij zeggen op welke draad ik mijn carkit moet aansluiten zodat de radio dempt als de telefoon belt of is dit mischien enkel mogelijk met een originele nissan carkit.

makke

Geplaatst door makke (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan met elke carkit maar belangrijk is om het merk en type van je carkit op te geven. Betreft het een Nokia dan kan je het schema heel eenvoudig vinden op www.nokia.nl.

makke (0), 18 jaar geleden

De telefoon is van sonyericsson en de carkit wordt de HCB700 van sony ofwel een van parrot.De draden van de carkit zijn geen probleem maar die van de autoradio ken ik niet

henri4473 (0), 18 jaar geleden

van de carkit is de gele draad de mute, van de radio zit deze in de iso stekker op pin1 of 2 deze zitten aan de kant van het lipje, het gaat hier om de voeding stekker van de radio.

om de mute te zoeken kun je dit doen met een LEDmeter, 1 kant aan massa en de ander in kamer 1 of 2 van de voeding stekker drukken, doe dit niet met een ouderwets meetlampje, wat dan blaas je de boel op en is het stuk

makke (0), 18 jaar geleden

Bedankt Henri,ik heb het zo gedaan,en ben erachter gekomen dat het de bruine draad is op de radio en alles werkt prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.