Nissan Almera: Temp.probleem na lange afstanden

Bouwjaar: 1997

Al een geruime tijd heb ik een temperatuur probleem met mijn Nissan Almera. Het probleem doet zich als volgt voor: als ik rond de 100Km aan een stuk gereden heb zakt de temperatuur van de auto naar het eerste streepje op het metertje. De motor wordt volgens mij echt kouder, als ik de verwarming aanzet zakt de temp. verder en echte warme lucht krijg ik nauwelijks. Indien het probleem zich voordoet blijft het een dag of 2 zo en dan is de temp. weer ok. Indien ik harder als 120 ga rijden wordt de temp. weer normaal. Inmiddels heb ik twee keer de thermostaat vervangen wat niet de oplossing is. Ik zat nu te denken aan de temp.sensor zelf, heeft iemand anders suugesties?

Renedonners

Geplaatst door Renedonners (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

andy398 (0) PRO, 18 jaar geleden

je moet eens kijken naar de temp.sensor zelf je moet er eens een ander fiche opzetten en anders eens kijken of het stukje waar je de fiche opsteekt niet los zit (een beetje speling) moet je anders eens solderen en anders vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.