Nissan Almera Tino: Gas FX voor Nissan Almera Tino

Bouwjaar: 2001

Hoi allemaal,

Ik onderzoek de mogelijkheden tot inbouw van GasFX in mijn Nissan Almera Tino.

Bij de dealer zijn ze niet enthousiast: "op gas moet je koken, niet rijden", was het antwoord.

GasFX geeft aan dat het wel kan.

Heeft iemand ervaring, problemen of juist complimenten.
Alvast bedankt voor je reactie
Jeroen

Jeroen5310

Geplaatst door Jeroen5310 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mark7253 (0) PRO, 18 jaar geleden

als er klepstoters met klepstelplaatjes in zitten kan het als er komstoters in zitten zou ik het niet doen want dan wordt het duur met kleppen stellen en moet iedere+- 30000km

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Je moet het zo zien dat GasFX alleen die modellen aanbiedt waarvan ze absoluut zeker zijn dat er geen problemen optreden agv het rijden op autogas. Dus als een Almera Tino in de lijst voorkomt hoef je geen problemen te verwachten. Mochten die overhoopt toch optreden dan staat GasFX garant.

mg1226mg (0), 18 jaar geleden

Niet doen,heb zelf een almera met QG 18 motor,rijdt fantastisch op gas (LPi),maar om de kleppen te stellen moeten de nokkenassen worden uitgebouwd (¤550.-)elke 30.000 Km.In de nieuwe type motoren (vanaf 2002)zitten komstoters IPV klepstelplaatjes,en dat is de reden.Zie nissan bulletin 022 06-2003.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.