Nissan Primera: centrale vergrendeling van primera uit 94" met ab werkt niet

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

heb een primera in onderhoud (uit 94") waarvan de c.v wel werkt maar niet met de ab, daar staat wel het afgrendelen op afgebeeld en de startblokkeering zit hier op op gekoppeld. je moet hem dus ook eerst ontgrendelen voordat de startblokeering eraf is, naar mijn inzicht zou hierdoor dus ook de deuren moeten openen,...
weet iemand of dit vaker voorkomt en zo ja waar het aan ligt?

en de bestuurdrstoel is echt slecht aan het worden iemand een goede oplossing hiervoor vijvbeeld van een andere model wat past?

m.v.g Fred

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Het is niet vanzelfsprekend dat de cpv meegaat op de afstandsbediening van de startonderbreker. De startonderbreker met de afstandsbediening was er eerder dan de kopeling naar de cpv. Vanaf welke productiedatum dat was dat weet ik zo even niet meer. Misschien wil je eens het chassisnummer geven.

Ton

Fred. (0), 14 jaar geleden

sorry voor de late reactie bedankt voor de info,.....maar auto is helaas al weer verkocht.....bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.