Nissan Micra: Controlelampjes doen het niet

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Hallo, sinds vanavond een probleem met mijn nissan micra bouwjaar 1990. Als ik het kontakt aanzet branden er geen contole lampjes meer, die van de olie en handrem branden niet. Als ik de motor start dan brand heel licht het controlelampje van de accu. De richtingaanwijzers doen het niet, mijn benzinemeter doet het niet en ook de temperatuurmeter doet het niet. Voor de rest doet alles het wel. Wat me ook opvalt is sinds dat ik dit probleem heb, dan de motor meer lawaai maakt, alsof de choke verder open staat. Wat zou het kunnen zijn??

Groetjes,
Roald

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk een aansluiting achterop het klokkenspel, hier zitten 2 stekkers op, en er ligt als ik me niet vergis een massapunt achter.

Controleer deze eerst eens.

Groeten Marcel

sleutelman (0), 17 jaar geleden

hALLO mARCEL
begin maar eens eerst naar de zekeringen te kijken
groet de sleutelman
in eens schiet me nog iets te binnen achter op choke huis aan carburateur moet 12 volt staan signaal komt uit dynamo bij lopende motor

sleutelman (0), 17 jaar geleden

Sorry Roald voor verkeerde naam spelling
de sleutelman

andy398 (0) PRO, 17 jaar geleden

zeker kijken naar de zekeringen probleem ligt daaraan
heb ik ook al gehad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.