Nissan Patrol: Dashboard verlichting

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0TDI

Langzaam maar zeker gaan de lampjes van mijn dashboard verlichting uit en zullen dus moeten worden vervangen. De garage gevraagd om de lampjes bij de reguliere onderhouds beurt te vervangen. Zeker, zijn ongeveer 20 lampjes a Euro 5 per stuk plus arbeids loon voor het uitbouwen van de unit.

Wie kan mij vertellen hoe ik de unit moet uitbouwen?

mvg jacomo

Jacomo

Geplaatst door Jacomo (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Verlichting is meestal maar een lampje of 4 a 5.
Of moeten alle controlelampjes er ook aan geloven??

Jacomo (0), 9 jaar geleden

Ton bedankt voor de reactie, advies van de garage was (ivm het werk ) alle lampjes maar te vervangen. Alle indicatoren voor handrem, gloeispiraal, airbags, ABS etc doen het nog. Mijn probleem is de achtergrond verlichting, het linker gedeelte doet het niet met als gevolg dat in het donker de tank meter niet te lezen is. Ik ben bang dat als de ander lampjes uitgaan ik de snelheid niet meer kan zien. Kan dan wel aflezen op de TomTom maar ideaal is dat ook niet. Kan zo niet zien hoe het dashboard uitgebouwd kan worden.
Jacomo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.