Nissan Patrol: Koelwater verlies

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

Beste , er is onlangs in mijn patrol van 2004 een andere motor gestoken van 2006 met 80 000 km gelopen. Nu als ik 70 , 80 90 of hoger gereden hebt duwt de wagen koelwater uit het expansievat . En als ik rijd heb ik verwarming en als ik stil sta koelt hij direct terug af. De garage heeft waterpomp vervangen en thermostaat, alsook een druktest gedaan op het koelsysteem maar ze vinden niks en zeggen dat de cilinderkop nog goed is. Heeft iemand idee wat dit kan zijn want be ten einde raad? Alvast bedankt !

Den_til

Geplaatst door Den_til (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 9 jaar geleden

Dop van het exspansietankje defect , bouwt het systeem ook druk op , dus op het moment dat de koelvloeistof er uit komt zijn de slangen dan keihard of zacht ?

Den_til (0), 9 jaar geleden

Sorry heb er vergeten bij te zetten dat de dop ookal vervangen is. Darmen zal ik eens controleren morgen . Maar snap het niet als ik 50 rijd enzo is er allemaal niks aan de hand mvg

kaleido 1 (1400) PRO, 9 jaar geleden

Radiateurslangen worden wel warm , en het retour/ontluchtingsslangetje is ook open , hier moet koelwater uit stromen als de motor loopt.

Den_til (0), 9 jaar geleden

Darmen worden allemaal kei hard en warm je ziet het koelwater stromen als motor loopt. Aleen het darmpje naar onderste vatje is zacht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.