Nissan Almera: Dieselpomp?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 DI

Hallo mensen,

Ik heb het volgende probleem en ben ten einde raad.

Paar weken terug viel mijn auto stil en wilde niet meer starten. Volgens ANWB was het de dieselpomp en de garage bevestigde dat verhaal.
Gezien de prijs van een nieuwe heb ik er een gehaald van de sloop voor 250 euro. Nadat de pomp was ingebouwd startte hij nog steeds niet. Alleen bij het handmatig pompen van de diesel start hij maar zodra je stopt met pompen valt hij na enkele seconde uit. Dit deed hij trouwens niet toen de ANWB mij kwam helpen. Toen deed hij ook bij handmatig pompen niks meer.

Ook het handmatige pompje inmiddels vervangen maar zelfde probleem. De kosten lopen aardig op en de garage weet ook niet precies wat het kan zijn. Wie weet wat het kan zijn? Is het de dieselpomp die nog steeds niet werkt of zou hij dan ook met handmatig pompen niet meer doen?

Ik hoor graag van jullie.

Mvg,

Kenan

Kenan89

Geplaatst door Kenan89 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

zijn er foutcodes?
hoe hoog is de brandstof druk?
geen luchtlekkage bij een leiding?
br filter verstopt?
zit er een opvoerpomp in de tank?

Kenan89 (0), 9 jaar geleden

Er zijn geen foutcodes. Br filter is al vervangen was het dus niet. Geen opvoerpomp in de tank.
Luchtlek is tot op heden niet ontdekt. Ik weet niet wat er gemeten is aan druk maar dat kan ik navragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.