Nissan Almera Tino: Dimlichten voor werken niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik zit met het probleem dat mijn dimlichten voor niet meer werken(nee ze zijn niet kapot). Ik heb alle zekeringen gecontroleerd maar daar was ook niks te vinden. Als ik ze in de auto aanschakel gaan wel de dashboardverlichting en de lampen achter aan. grootlicht ed werkt ook allemaal goed.
Iemand enig idee waar dit kan zitten?

ivis77

Geplaatst door ivis77 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

heb je gemeten of er spanning op de stekker komt, stadslicht werkt wel?, en je hebt ook geprobeerd met een nieuwe lamp ( u zou niet de eerste zijn die de mist ingaat)

ivis77 (0), 9 jaar geleden

Hoi Jan,
Ik heb gemeten maar geen spanning, stadslicht doet het trouwens ook niet. Wel de dashboardverlichting en als het contact helemaal uitstaat ook een piep als ik de deur opendoe als ik het licht aanlaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.