Nissan Patrol: Distibutie

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 28TD S

Kan iemand mij de richttijd geven voor hetvervangen van de distributiereim van een patrol 2.8 td uit 1999.
Alvast bedankt.

Arnold689

Geplaatst door Arnold689 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ajtr (0), 17 jaar geleden

Bij deze patrol moet je de Riem (en vergeet vooral de rollen niet) vernieuwe tussen de 80 ä 90.000 km.Ondanks dat het een breede riem is moet je er toch van uitgaan dit bij deze km te vervangen. De nieuwe D-riemen die er straks op de markt komen kun je meer KM mee rijden dan met de huidige.Kijk anders eens bij www.AMT.NL hier staat heel veel vermeld over de --D-- riemen van verschillende auto's. Heb van deze auto een complete cd van dus als je iets wil weten kan ik het als het er in staat vermeld je berichten.

sleutelman (0), 17 jaar geleden

Hallo Arnold
nissan hanteerd hier flatreet tijden welke maar door weinig monteurs gerealiseerd kunnen worden!
Als je de juiste werkwijze volgd en de radiator naderhand goed ontlucht en dit je eerste keer is ga er maar vanuit dat je dan ongeveer 7 uur bezig bent
veel succes van de sleutelman
tip ; let op aan haal spanning poelie bout anders loop je naderhand de kans op bijgeluiden!!!!!

Roy10511 (0) PRO, 17 jaar geleden

En als je een beetje pecht hebt zit de krukaspoelie MUURVAST!!! Kruipolie eraan! En geen tapeinden door de poeli draaien! Om te denken dat je dan een trekker hebt! Dan gaat je plaatje van de gever voor BDP eraan! P.s tip Kijk wel even of toevallig dit plaatje achter de tandriem poelie niet los zit.. al eens meegemaakt! Gr Roy! Verder is vervangen wel te doen! Tijd weet ik zo niet gewoon sleutelen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.