Nissan Patrol: Heftig schudden van de auto bij een bepaalde snelheid

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8

Mijn patrol heeft onlangs een nieuwe ''kop'' gekregen en distributiesnaar en gloeiers zijn vervangen
Na deze reparatie begint de auto bij plus minus 60 km per uur zo heftig te schudden dat je er niet verder mee kan rijden en 5 minuten later kan je er gewoon weer mee rijden
Het probleem is er dus af en toe
Is er iemand die het zelfde probleem heeft meegemaakt en weet waar ik moet zoeken
De moter loopt als een zonnetje en de monteur staat voor een raadsel.

Peter Dammers

Geplaatst door Peter Dammers (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

p van g (0) PRO, 17 jaar geleden

als je zeker weet dat distibutieriem op tijd staat. heb je waarschijndelijk het probleem in de kleppen zitten.het is de vraag of de nieuwe cilinderkop ook was voor zien van kleppen of dat deze zijn over gezet en in geschuurd. en hoe zit het met de hydraulische stoters zijn de oude weer gebruikt of nieuwe. er zijn verschillende lengtes in klepsteel lengte mogelijk. om daar zeker van te zijn kun je de lengte op meten door de nokkenas te demonteren de af stand van af de klepsteel tot boven zijde cilinderkop moet 37,5 mm zijn.

Peter Dammers (0), 17 jaar geleden

Bedankt p van g.Nu de monteur nog weten te overtuigen want deze mogelijke oorzaak heb ik hemzelf ook aan de hand gedaan omdat dit mankement na zijn reparatie pas is begonnen.Hij is het er alleen niet mee eens

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.