Nissan Micra: Distributie vervangen.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 3hb

Hallo weet iemand wat het vervangingstermijn is voor de distributie, en vervangen jullie altijd ook de rollen meteen. En ook van deze auto zijn de aandrijfashoesen kapot iemand hier ervaring mee met demonteren, moet de bakolie ook eraf. Ik hoor het wel.

Alvast bedankt.

M. Willemsen

Willemsen12140

Geplaatst door Willemsen12140 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JEROEN5326 (0) PRO, 17 jaar geleden

Beste Maikel ,

Je hebt geluk ; de micra's van na 1992 hebben een distributieKETTING, deze wordt pas vervangen als deze heeeel veel herrie gaat maken ( is eigenlijk NOOIT )

Aangaande je aandrijfashoezen;je KUNT je aandrijfassen uit de versnellingsbak halen ,om makkelijk(er) je askop er vanaf te slaan (met een KOPEREN hamer!!)
In de regel laat ik ze gewoon zitten .LET wel OP ,als je de assen eruit trekt ....komt er olie uit...,laat deze er eerst uit lopen!!


SUC 6 JEROEN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.