Nissan NISSAN QASHQAI 2009: Doorbranden bobines en soms ook zekeringen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Ik heb 2 jaar geleden een Nissan quasqai gekocht voor 6500 euro. Na 1 jaar begonnen de problemen met deze auto namelijk dat de bobines doorbranden. Al 4x dit jaar aan de kant gestaan met een doorgebranden bobine, mijn garage weet niet wat het probleem is, bedrading lijkt in orde maar ze blijven doorbranden na een paar weken ermee te rijden. Ik wil eigenlijk van mijn auto af, mijn garage (Bovag) wil mij er nog 500 euro voor geven echter dat is wel een flink verlies na 2 jaar. Mijn autokennis is beperkt ik ben dus op zoek naar advies wat dit probleem kan zijn en hoe het misschien verholpen kan worden plus of het het nog waard is. Km stand: 152000 voor de rest is de auto nog in topstaat namelijk

bart.vlasblom@outlook.com

Geplaatst door bart.vlasblom@outlook.com , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Zitten de juiste bougies er in ?
Is de massa van het motorblok in orde ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan NISSAN QASHQAI of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.