Nissan Qashqai 2009: Mistlicht achter niet alleen aan?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hallo,

Ik heb een Nissan Qashqai uit 2009. Nu met de donkere dagen heb ik even snel gekeken hoe het zit met de mistlampen. Ben ik trouwens ook erg benieuwd naar. Ik zag dat ik ALLEEN de mistlamp(en) achter niet aan kon doen. Die ging aan met de mistlampen voor. Is dat zo? Kan je bij Nissan Qashai 2009 1.6 niet alleen de mistlampen achter aan doen?

Voor zover ik heb gezien is het:
Of mistlicht voor aan
Of mistlicht voor en achter samen aan

Alleen mistlicht achter aan? Die zag ik niet. Kan dat niet….?

Gr,

WJAA

Geplaatst door WJAA , lid sinds 7 maanden geleden

1 Reactie

JGC, 7 maanden geleden

Is bij de meeste auto's zo, 1e stand iw voor, 2e stand is voor+achter.
Is ook niks vreemds aan. Als jij achter mistlicht mag voeren zie je voor max 50 meter. Als je voor mistlampen hebt zie ik geen reden om alleen achter in te schakelen bij <50 meter zicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.