Nissan Qashqai 2009: Weinig info op dashboard?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hallo,

Ik heb ongeveer een half jaar een Nissan Qashqai Acenta 1.6 uit 2009. Superblij mee. Ik zag toevallig precies dezelfde auto bij iemand anders. Op het dashboard van die auto zie ik meer info, zoals de tijd, nog aantal te rijden km bij de tank, etc etc. Die info is niet te zien op het dashboard van mijn auto. Is het e.e.a. soms niet volledig of goed geprogrammeerd? Daarnaast zie ik op het dashboard de km stand en daaronder A en B. Wat kun je hier allemaal mee. Iemand ervaring mee?

Groeten

WJAA

Geplaatst door WJAA , lid sinds 4 weken geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 4 weken geleden

Ondanks dat het waarschijnlijk dezelfde auto is kunnen er onderling toch verschillen zijn , zijn tegenwoordig allemaal pakketjes die je bij kunt bestellen , is dus geen garantie dat het op uw auto ook zit , dealer kan je dat zo vertellen en deze heeft ook de juiste apparatuur om dit uit te lezen en eventueel aan te passen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.