Nissan Navara 2008: druk op olie

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 150

Hallo, ik ben een aspirant koper van een Nissan Navara D40, bouwjaar 2008, euro 4. Deze bevat een 2,5 liter motor. Ik ben vandaag de auto gaan bekijken en terwijl dat de auto stationair liep haalde ik de vuldop voor de motorolie eraf, ik merkte meteen op dat hier druk op zat, er kwam een sterke bries uit dit gat. Normaal als er veel oliespetters tegen je hand komen is dit nooit goed, maar nu kwamen er relatief weinig spatjes olie uit dit gaat ondanks dat er een sterke bries was. Iemand ervaring met dit probleem? Is dit te maken of moet ik mijn interesse in dit voertuig laten voor wat het is? Alvast bedankt.

elvaho01

Geplaatst door elvaho01 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 3 jaar geleden

Deze manier van íets controleren is niet meer van de hedendaagse techniek , vroeger misschien wel.
Een meting qua compressie , lektest enz geeft meer zekerheid over de staat van de motor. Vraag me af of er wel een probleem is .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.