Nissan Navara 2008: Verwarming word niet warm

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3, Vermogen (kw): 128

Goede avond iedereen,
Ik heb een navara met het volgend probleem. De verwarming word niet warm. Hij blijft koude lucht blazen wanneer de motor warm heeft. Als het motor toerental verhoogd word 2500-3000tr/min begint er lauwe lucht uit de blaze te komen. Vanaf het gas gelost word word het terug koude lucht. De koelvloeistof leidingen die naar binnen lopen in de het motor compartiment hebben warm. Ik denk eerder te zoeken in de richting van de verwarming bak zelf. Zijn er hier mensen die hier al problemen mee gehad hebben? Gaat om een navara van 2008 2.5 dci 128kw automaat en wagen beschikt over automatische airco / verwarming dual zone.

Mvg Samuel

SamuelVDB

Geplaatst door SamuelVDB (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

Kachelradiateur verstopt of een onjuiste niet werkende kachelklep. Of de bediening daarvan. Het kan dus heel divers zijn. Grt. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.