Nissan Qashqai: egr klep stroom

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

Nadat ik wat moeite had vanmiddag om uit een sneeuwhoop te komen is plotseling mijn mil lamp rood gaan branden, auto staat ook in noodloop lijkt het, heb hem uitgelezen geeft p0488 egr klep en stroom en p0045 turbo-drukregelaar spoelcircuit intermitteren. ik heb de zekeringen gecontroleert alles oke, fout codes proberen te wissen koen meteen weer terug accu losgehad maar niks helpt iemand suggesties?
b.v.d. frans

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Waar lees je mee uit? Want de vertalingen van de teksten vertrouw ik niet erg.
P0045 - Turbocharger/Supercharger Boost Control "A" Open Circuit. Of te wel een onderbreking. Waar dat spoelcircuit bij jou vandaan komt?
P0488 - Exhaust Gas Recirculation Throttle Control Circuit "A" Range/Performance
Het is dus geen probleem met de EGR klep zelf, maar met de regeling van een 2e klep in het systeem die met "Throttle" wordt aangeduid.
Dat woordje stroom in jouw tekst zie ik hier ook mniet voorkomen.

franstops (0), 9 jaar geleden

Beste oldford ik lees uit met een Delphi DS150E, de tekst is wat ik uitlees ikzelf vind de naam stroom ook vreemd maar ik zal hem morgen bij mijn collega uitlezen met een Snap on, alvast bedankt voor de snelle reactie.

check

Beste antwoord, geplaatst door franstops (0), 9 jaar geleden

Heb met een snap on uitgelezen gaf ook Egr klep, ik deze uitgebouwd en deze stond een klein beetje open alles schoongemaakt, er zat nogal wat kool in, weer ingebouwd probleem opgelost. Oldford bedankt voor het meedenken.
gr. frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.