Nissan Patrol: frequentie afstandsbediening nissan patrol 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: y61

hoi
kan mij iemand vertellen op welke frequentie de afstandsbediening werkt ik heb geprobeerd hem te programmeren maar dit lukt niet heb het wel via de handleiding gedaan deur sluiten 6 maal de sleutel in en uit het stopcontact daarna op acc zetten en de waarschuwingslampen knipperen dan 2 x en dan de afstandsbediening indrukken maar deze lukt niet en ik denk dat de afstandsbediening 433 Mhz verkeerd is , zou dit kloppen en zo ja welke moet ik dan hebben het chassis nummer is JN1KDSY61U0306700
groeten

Geplaatst door

kastar (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je moet niet 6 keer in en uit maar 6 keer van OFF naar ON en de 7e keer op ACC

nee dat gaat niet het is wel degelijk 6 x in en uit anders knipperen de waarschuwingslampen de afstandsbediening is 5wk4600 ofwel is dit een verkeerd model ?

kastar 0

13 jaar

Dat nummer staat er wel op maar is geen Nissan onderdeelnummer.

Zit die bediening aan de sleutel vast, is het een langwerpige zwarte met een rood of zwart knopje of een langwerpige met een grote half ronden sluit knop en een klein rond open knopje.

Je weet niet of het de goede is. Neem dus aan dat tie het ook niet gedaan heeft. Waar heb je deze dan vandaan?

Misschien is een foto handig.

bij deze stuur ik je een foto van de afstandsbediening plus ontvanger en ik heb de afstandsbediening via ebay gekocht en deze uitgemeten en deze werkt nog (gemeten via een frequentiemeter )
http://imageshack.us/photo/my-images/402...
http://imageshack.us/photo/my-images/854...
hopend dat de afbeeldingen goed zijn geplaatst want dit is de eerte maal dat ik dit doe
groeten

kastar 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.