Nissan Primera: g3 installatie nissan primera p11

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hoi
ik wil een 2dehands g3 installatie kopen voor mijn nissan primera p11 uit 2002.
nu wil ik weten of elke g3 installatie in te bouwen is? en kent er iemand een adres waar ik het goedkoop ingebouwd kan krijgen, want de meeste garages vragen rond de 450 euro.

in mijn vorige nissan primera had ik een Vialle. nu heeft er iemand een te koop: een eurogas installatie die op een renault laguna rxe heeft gezeten en weet ik niet of deze ook op mijn auto kan?

weet iemand het, hoor ik het graag, groet, hasan

hacihasan

Geplaatst door hacihasan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

primera p11 (0), 16 jaar geleden

de gascomputer moet wel geschikt zijn voor deze nissan.
Het is niet zo dat je elke gasinstallatie zomaar erin kunt zetten.
Het is niet universeel.

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

Hier was ik absoluut niet aan begonnen!! Het is inderdaad niet universeel en je weet niet wat er met de vorige installatie aan de hand is. Je maakt eerst een boel kosten om hem in te laten bouwen zonder een garantie dat het goed werkt... Ik heb er weinig vertrouwen in dat het je geld op gaat leveren..

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

je kan een gebruikte tank kopen
de rest nieuw om problemen te voorkomen en zeker te weten dtt ook voor jouwauto is gemaakt
zeker de regeleenheid
als er dan iets is kan je garantie claimen

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Leuk bedacht om een 2ehands gasinstallatie te monteren. Afgezien van alle technische verschillen zit je ook met de lpg-keuring. De delen die gebruikt worden mogen maar een jaar oud zijn op het moment dat de keuring uitgevoerd word. De tank is een uitzondering die is voor 10 jaar. En inderdaad ooit een stekproef op een inbouw gehad en er werd echt naar de datums gekeken. Of neem je het risico van niet keuren, problemen krijgen bij de apk en dan je installatie uitbouwen, apk keuren en dan weer inbouwen????


Groetjes Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.