Nissan Primera: steekas rechtsvoor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

steekas rechtsvoor overgebroken .
tweedehandse besteld , hebben ze hem compleet geleverd met steun en alles . nu blijkt het moeilijk te zijn om deze steun los te halen ivm. motorsteun en startmotor .
Heb overigens wel het idee dat ie twee delig is , maar krijg hem niet los bij de steun .
Of zou ik de ashoes los moeten halen , en de homocineet eruit tikken . zodat ik de steun kan laten zitten met het eerste stuk aandrijfas (gedeelte wat in de versnellingsbak zit) ????

wie kan mij helpen ????

alvast bedankt

tummeke

Geplaatst door tummeke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

omdat ze hem kompleet leveren zal wel zo zijn dat je hem ook kompleet moet vervangen,het kan wel lastig zijn i.v.m. met motorsteunen e.d maar ook lastige karwijen moeten uitgevoerd worden,en uitelkaar halen zou ik niet doen dan zet je dadelijk een nieuw gedeelte in een oud wat op elkaar ingelopen is,dat vraagt om problemen,en moet je alsnog alles verwijderen en is ook deze nieuwe as naar de klo.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.