Nissan Micra: Gerammel bestuurdersportier Micra 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: CR12DE

Beste forumleden,

Ik heb bij onze Micra een rammel in het portier zitten als de ruit omlaag is. Zodra de ruit volledig omhoog is, is het geluid en de rammel ook weg. Nu wil ik graag de bekleding weghalen om te achterhalen wat het veroorzaakt, echter ik weet niet waar en hoe ik het paneel eraf kan krijgen. Ik vermoed dat het de geleider is of iets anders wat is losgebroken (popnagel o.i.d.).

Ik wil dit wel op korte termijn nakijken aangezien ik ervaring heb dat de ruit spontaan naar beneden kan vallen (eerder met een Suzuki Swift gehad) met hetzelfde probleem).

Wie kan mij voorzien van een goede de- en montage handleiding en eventueel met goede plaatjes? Het betreft een Visia uitvoering met elektrische raambediening.

Shadowranger

Geplaatst door Shadowranger (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Shadowranger (0), 9 jaar geleden

Iemand???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.