close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Nissan Patrol: Gloeisysteem nissan patrol

Bouwjaar: 1990

Hallo,
Ik heb een patrol GR bouwjaar 1990 met 2.8td motor en problemen met het gloeisysteem.Het voorgloeilampje blijft knipperen.De gloeibougies zijn 6.5volt maar accuspanning op bougies is 12 volt.Alle relais zijn reeds vervangen maar het probleem blijft bestaan.Wie weet raad?

Geplaatst door

snoebel (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

sensor koelvl.stof temperatuur.
vr.gr.

SWONNIE 0
badge

18 jaar

Bedankt voor je reaktie.Ga de sensor morgen direkt vervangen.
Met vriendelijke groet,
Paul snippe

snoebel 0

18 jaar

gloeisysteem werkt in 2 trappen cilinders 1 tot 3 en 4 tot 6 deze worden soms serie als parrallel geplaatst. controleer in eerste instantie alle gloeikaarsen let vooral op deze van cyl 4 tot 6

16 0

18 jaar

is het al opgelost paul,kan je er nog wel meer over vertellen.de gloeipitten van 4-5-6 zijn inderdaad massavrije bougies,volgens mij zijn ze groen en de andere 3 geel.dus de massavrije moet je goed testen anders denk je dat ze kapot zijn.verder ziet de gloeieenheid ook het toerental via de dynamo(w-aansluiting)als de auto voorgloeit gaat dit op de eerste trap op de accuspanning en de tweede trap op de halve accuspanning.let wel de gloeiers zijn allemaal 6.5 volt.het is een zogenaamde serie-parralell schakeling.

stranger 0
badge

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.