Nissan Patrol: trilling achteras

Bouwjaar: 1999

bij het optrekken met vol vermogen voel ik bij ± 2000 toeren in de 4e en 5e versnelling trilling in de achteras met aanhanger is het erger dan zonder het vliegwiel en koppelingsplaat/drukgroep zijn reeds vervangen ook al andere aandrijfas geprobeerd wat kan het probleem zijn?

PHENGEL

Geplaatst door PHENGEL (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

skilcom (0), 18 jaar geleden

Waarschijnlijk speling op de rollager van de achteras, op tijd nazien is dan ook geboden, omdat na een tijdje de achterbrug zelf ovaal gaat uitslijten.
Komt veel voor met de Nissans Patrol, Pick-up en de Vanette als ze zwaar belast worden, v.b. zware aanhanger, of bij zwaar gebruik in terrein.

r9217 (0) PRO, 18 jaar geleden

kan zijn dat het uit de motor komt dat is ok d oorzaak dat er een variabel vliegwiel op zit controleer eens of de motor bij 1800 tot 2100 omw ligt begint te schuden

PHENGEL (0), 18 jaar geleden

het probleem is nog niet verholpen, de motor loopt goed en de rollagers worden 11-01-2006 vervangen hopelijk helpt dat iets.

PHENGEL (0), 18 jaar geleden

Rollagers waren niet versleten dus het probleem is er nog steeds. wie kan er helpen ?

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

MISSCHIEN VERSLETEN KROONWIEL IN DE CARDAN,OF CARDAN IN ONBALANS

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.