Nissan Sunny: Groot licht

Bouwjaar: 1992

nog een vraag van mij;

het groot licht werkt niet aan de rechterkant. Stadslicht werkt L+R, dimlicht werkt L+R maar grootlicht werkt alleen links. Zekering L+R is goed, relais werkt goed. Lamp is vervangen, stekkers ook nagelopen, zou moeten werken maar doet niets. Iemand een idee?

_jan_

Geplaatst door _jan_ (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

_jan_ (0), 18 jaar geleden

heb even de zoek functie gebruikt; volgens een paar reakties moet het de schakelaar zijn. Ga ik eerst proberen. Bedankt in ieder geval.

kas6149 (0), 18 jaar geleden

net vorige week dezelfde storing rerepareerd, was inderdaad de schakelaar, ingebrandde contacten, kon ik zo weer opschuren en contactlipje beetje bijbuigen.
succes!

_jan_ (0), 18 jaar geleden

ok bedankt, al even bekeken. En hoe kom je bij die schakelaar, hoe krijg je het kunstof huis van de stuurkolom los?

Bennie (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je stuur in hoogte verstelbaar is moet je deze in de onderste stand zetten en dan zitten er een paar kruisschroefjes aan de onderkant van de stuurkap, die je los moet draaien. Dan kun je de kap los klikken. Misschien dat er om het contactslot nog een ring zit die je even weg moet halen. Dan zit de lichtschakelaar geklikt of deze zit met 2 kruisschroefjes vast. Stekker los en je hebt de schakelaar in je handen.

_jan_ (0), 18 jaar geleden

hmm, dat los klikken zal het geweest zijn, zal nog s proberen. Bedankt iig.

_jan_ (0), 18 jaar geleden

en bedankt weer! Werkt als nieuw, het was inderdaad de schakelaar aan het stuur. Even helemaal losgehaald en de contactjes schoongemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.