Nissan Sunny: koppelings platen vervangen wat zijn de totale kosten

Bouwjaar: 1991

Hallo ik heb een vraag over een nissan sunny met een defect.
De koppelings platen dienen vervangen te worden en wou ik graag een prijs indicatie.Hoe lang kan zo,n reparatie duren en wordt er nog meer vervongen aan onderdelen.

galant3451

Geplaatst door galant3451 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Allround (0) PRO, 18 jaar geleden

ha die Tjepke

koppelingsset(plaat, drukgroep, druklager) kost om en na bij de 150 euro incl.BTW afhankelijk van de motor. de en montage ong. 6 uur maal het uurtarief. en je hebt een prijs indicatie.
m.vr.gr.

Allround

ENijdam (0), 18 jaar geleden

Wat zijn eigenlijk de bijwerkingen van de auto, als de koppelings platen af zijn?? iemand zegt dat mijn koppelings platen ook niet meer al te best zijn. hoe kan ik dat merken?

Groet.

buzzin (0), 18 jaar geleden

slippen van de koppeling is een goede indicatie dat er iets mis is. ZO als mij altijd is uitgelegt: Zet auto stil (met flink ruimte VOOR de auto!)
Zet de auto met draaiende motor in de derde versnelling (met koppeling ingetrapt)
Laat koppeling abrubt opkomen; slaat de motor af, dan is ie goed.
Blijft de auto rustig (al mopperent) doordraaien zou ik de koppeling gaan vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.