Nissan X-Trail: help olie lekje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2

wie o wie kan mij raad geven zo vlak voor de vakantie,

ik rijd sinds een maand of twee een nissan x-trail waar ik eigenlijk niet zo veel plezier aan heb gehad tot nu toe, hij staat vaker in de garage dan dan dat ik er plezier van heb.
maar ik merk op ( weet niet of dat normaal is ) dat er twee slangetjes van ongeveer een centimeter dik boven mijn filterhuis eindigen. Die zij verder nergens aan gekoppeld. daar komt heel een heel klein beetje vocht olie uit. de bovenkant van mijn filterhuis is daardoor nat van de olie.
ik heb onlangs de koppeling moeten vervangen omdat die kapot is gegaan maar daarvoor deed hij het al. ik heb de garage gevraagd waar de koppeling vervangen is of dat normaal is en dei beweren van wel. Dat zou ontluchting moeten zijn. een van de slangetjes komt uit de versnellingsbak en de andere weet ik niet waar vandaan. ik weet ook niet presies welke van de twee er lekt.

weet iemand waar die slangetjes voor dienen en of dat normaal is dat ze een beetje lekken.

de lekkage komt niet van de intercooler maar echt uit die slangetjes.

help

elkoubie

Geplaatst door elkoubie (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

kijk eens op de onderkant v luchtfilter?

elkoubie (0), 16 jaar geleden

nope geen lekkage daar, heb de motor schoon laten spuiten en aangekeken, en idd komt uit uit slangetjes en druppelt zo boven op de luchtfilter

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

ik bedoel zitten dar geen tuutjes waar de slangetjes op moeten?

elkoubie (0), 16 jaar geleden

ik gaat even kijken hij staat in de garage, airco problemen
ik laat het morgen weten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.