Nissan 0: Import Skyline r34 met Xenon koplampen (niet geschikt voor NL we

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: RB25De

Beste leden van 'Problemcar' sinds kort heb ik een Nissan skyline R34 uit bouwjaar 1999 geimporteerd. Deze auto heeft een stuur aan de rechterkant en is helaas nooit bestemd geweest voor rechtsrijdend verkeer. Ik ben niet door de RDW keuring gekomen omdat de Xenonlampen niet naar de berm schijnt. Nissan Nederland heeft als enige oplossing voor mij om de gehele koplamp unit te vervangen. Aangezien dit een kostbare ingreep zal zijn vraag ik aan u om een inventieve oplossing. Heeft iemand ervaring met het wijzigen van projectielampen bij engelse auto's?Bij voorbaat dank.

Skyline r34

Geplaatst door Skyline r34 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Lenzen /koplampen zijn gemaakt voor dit lichtbeeld, is niet te veranderen anders als door een set voor ons als rechtsrijders te monteren.
Denk aan ons lichtbeeld als we naar de UK gaan en dus met zwarte tape het lichtbeeld moeten aanpasen aan het linksrijden, een lapmiddel dus.

Helaas zie ik geen andere oplossing als nieuwe koplampen, waarin de bestaande xenon lampjes kunnen worden gezet, de reflector bepaald het lichtbeeld.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Er is wel een andere "oplossing", echter dat vertel ik liever niet on topic. Kijk ff in je mailbox voor verdere hulp!

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 0 of stel zelf een nieuwe vraag.