Nissan Almera: inhouden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Gisteren viel mij op tijdens een lange snelwegrit dat mijn motor af en toe iets inhoudt. Het duurt enkele seconden. Vandaag bleek dat wanneer ik afrem bijvoorbeeld voor een stoplicht het toerental daalt tot bijna nul (de motor drijgt af te slaan) waarnaarhet toerental zich "schommelend" hersteld tot een normaal niveau. Dan blijft hij weer lange tijd stabiel. Als ik dan weer een poos op een constante snelheid rijdt houdt hij af en toe iets in. Optrekken e.d. gaan goed.

Wat zou dit kunnen zijn?

Jerwev

Geplaatst door Jerwev (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JEROEN5326 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het kortstondig inhouden en het (bijna) afslaan van de motor KAN te maken hebben met de luchtomloopklep ; deze zit dan vast of werkt slecht.Je moet dan de klep( zit onder het luchtfilter tussen klepdeksel en inspuitunit) los nemen en reinigen met remmenreininger ,en weer monteren...klaar.

SUC6 JEROEN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.