Nissan Almera: inhouden bij het Accelereren in alle versnellingen

Bouwjaar: 2000

Sinds Januari 2003 ben ik in het bezit van een nissan almera met een 1500 benzine motor.Al vanaf het begin heeft hij problemen met traag optrekken(eerst even na denken voor er wat gebeurd)en bij hogere toerentallen schokken.In januari 2005 is er een nieuwe luchtmassameter in gegaan en is verder alles nagekeken incl.lambdasonde alles was goed en er waren geen fout meldingen.Helaas heeft dit allemaal niets geholpen want tijdens het accelereren doet de wagen niets anders dan schokken en inhouden.Het lijkt of dit bij warm weer erger wordt maar zeker ben ik daar niet van.Misschien heeft een van jullie de oplossing.

B.v.d.

Meindert.

bergdekorte

Geplaatst door bergdekorte (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stranger (0) PRO, 18 jaar geleden

benfilter dicht,benz.pomp druk en flow meten.trekt de tank misschien vacuum.géén valse lucht via motor.kat dicht of los in uitl.pijp.mogelijk dat een van de bobines de veroorzaker is of heeft er water in de bougiegaten gestaan en slaat de vonk nog door via de water en oxidatie sporen.

SnolOner (0), 18 jaar geleden

Ik heb exact hetzelfde probleem! Had dit ook bij mn Sunny uit 92. Hier was de veroorzaker het single point injectie systeem.

In Juni zijn er nieuwe krukassensoren op mn Almera 1.5 uit 2000(sep) gezet. Viel onder de fabrieksgarantie. Ik heb het idee dat het sinds die verandering gekomen is.

Vandaag bij de garage geweest en ga volgende week met een monteur rondjes rijden,..

Als je de oplossing weet hoor ik het ontzettend graag van je. Anders gaatie weg en dat zou zonde zijn!

SnolOner (0), 18 jaar geleden

Ben bij Nissan geweest:
Distr.Ketting zit speling op waardoor hij niet meer goed aandrijft. Kosten, 1250,-

Vakgarage:
Krukassensor is kapot, nieuwe sensor. Kosten 50,-

bergdekorte (0), 18 jaar geleden

Ook bij mijn nissan is waarschijnlijk de krukassensor kapot.
Ik heb nog geen tijd gehad om deze te laten vervangen maar als dit is gedaan zal ik via deze site laten weten of het probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.