Nissan Micra: Kachel Micra word nagenoeg niet warm

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Onze Kachel vd Nissan Micra word nagenoeg niet warm, thermostaat vd motor is vervangen, wat kan het probleem zijn?? Radiatortje vd kachel zit volgens mij niet verstopt, waterslang er opgezet in het schutbord en loopt goed door.

Gert-Jan de Groot

Geplaatst door Gert-Jan de Groot (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Shadowranger (0), 10 jaar geleden

Worden de slangen naar de kachelradiateur die in het schutbord zitten wel warm of niet? Kan ook een defecte/ slechte waterpomp zijn of kraantje defect (als electronisch).

Gert-Jan de Groot (0), 10 jaar geleden

Hallo Shadow ranger, ja beide slangen worden warm, heb doorstroming getest door de tuinslang er op te zetten en de kraan werkt goed en water stroomt goed door. Vervolgens een ontkalker er in gedaan omdat ik denk dat de toevoer niet goed is.lijkt iets beter maar dat is nagenoeg niets.
Waterpomp ??? motor komt gwoon op temp en word niets te warm ofzo, ook niet op de snelweg. alvast bedankt voor het mee denken.

kombikart (0), 10 jaar geleden

Even een inkopper. Werkt de ventilator op alle 4 de standen. Zo ja komt er dan ook een luchtstroom uit de openingen.
Zorg er voor dat de openingen midden op het dashboard dicht staan. Daar komt alleen koud uit.
Komt er weinig of niks uit denk ik dat er ergens een luchtslang af licht.

Controleer dat eens. Onze K11 hier stookt je de auto uit als het moet.

Gr Fred

Gert-Jan de Groot (0), 10 jaar geleden

Heren dank voor jullie mee denken, we hebben ontkalker er in gemikt, daarna gehele systeem door gespoeld, kachel is weer goed warm, ( mn gevoel zegt , toch iets minder als voor heen) maar het is nu acceptabel. thx

Gert-Jan

Shadowranger (0), 10 jaar geleden

Klink erg aannemelijk dat de kachelradiator dus verstopt heeft gezeten/ deels nog verstopt zit. Wat voor kleur had de koelvloeistof voordat je met de ontkalker aan de gang ging?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.