Nissan Terrano Iii: komt niet boven 1200 toeren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 tdi

als ik de auto start en ik trap het gas in is er de eerst 30sec. niks aan de hand als ik dan weer gas geef komt hij niet boven de 1200 toeren... hij stottert niet en rookt ook niet. geen motorlampjes. en hij is uitgelezen maar geen storingen. heeft iemand misschien ervaring met dit probleem?? nissan dealer zegt nieuwe brandstofpomp maar dit vind ik een beetje vreemd (en duur) omdat hij eerst wel goed loopt.

Terrano II

Geplaatst door Terrano II , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

carp PRO, 15 jaar geleden

Bij trouble diagnoses bij poor acceleration staat nog mogelijkheden als luchthoeveelheidsmeter of brandstoftemp.sensor en gaspedaalsensor .Een luchthoeveelheidsmeter heb ik bij deze auto al eens vervangen ,maar dan rijd ie wel maar is niet vooruit te branden,krijg je ook geen foutcode.Bij de andere mogelijkheden zou je een foutcode moeten hebben.Anders toch je brandstofpomp.Laat wat horen

Terrano II, 15 jaar geleden

hallo het was de regelaar op de turbo. hierdoor klopte de luchtverhouding niet en ging hij stationair draaien. bedankt voor het meedenken!! heeft me in elk geval een dure brandstofpomp bespaard!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.