Nissan Terrano Iii: Terrano 11 start niet meer!

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2700

Hallo beste mensen,
Mijn terrano heeft ongev. 10 maanden stilgestaan en wil nu niet meer starten , heb het rondpompje al geprobeerd ,motor komt goed rond (nieuwe accu) , maar krijg geen brandstof op de verstuivers
Voor dat ik de auto wegzette had ik wel al last van niet lekker doortrekken en bij stilstaand dus onbelast
gasgeven de motor niet goed op toeren kwam (leek op een ouderwetse begrenzer ) en het een en ander gepaard ging met grote zwarte wolken ook starte hij wat slechter de laatste tijd Graag wat ideen hierover , bij voorbaat vast bedankt .

autovaat

Geplaatst door autovaat PRO , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

p van g PRO, 15 jaar geleden

is dit een mechanische pomp of elektronische(met ronde of platte stekker)?

stranger PRO, 15 jaar geleden

mogelijk dat startblokering de mist ingaat.kijk eens of er de juist sleutel bij is en er NATS op de sleutel staat.
op het dashbord naar de rode led kijken als deze startblokkering heeft,als deze brandt of knippert tijdens starten is de blokkering er niet af.gaat je motor lampje aan op contact,zoniet ,kijk naar hoofdrelais,gaat deze wel aan,uitlezen dan en foutcodes en meetwaarden bekijken.

autovaat PRO, 15 jaar geleden

Beste mensen, bedankt het lek is boven, door het stilstaan is het stopklepje vast gaan zitten dus starten was geen probleem meer ,nu nog het niet goed op toeren komen, dat bleek de luchtmassameter te zijn de garage
die dat vast stelde kon voor een leuk prijsje dat wel verhelpen voor 238,- euri ,bij navraag bij de Nissandealer
koste het hele geval slechts 38,20 euri tja dat was wel even de moeite waard toch?
Met vrgr. John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.