Nissan Terrano 1996: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 turbo

Betreft ford maverick. Client kwam binnen met de klacht dat de motor soms niet aansloeg,toen ie op een gegeven moment in de werkplaats ook niet aansloeg heb ik stroom op het stillegcontact gezet en startte ie opeens.Ik dacht dat er ergens een breuk in de kabelboom zat en heb deze dan maar van stroom voorzien via een nieuwe kabel na contact.Na enkele weken was het weer van dat en heb ik hem uitgelezen met als resultaat;
knipperecode 36 - brandstofasluitsoleonide-onderbreking/storing
18 - positiesensor afsteller brandstofhoeveelheid-storing
is dit probleem gekend bij iemand van jullie? Of zou het euvel ergens anders zitten? Dank

fordis

Geplaatst door fordis PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Terrano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

p van g PRO, 16 jaar geleden

probeer als eerst het engine relais te vernieuwen deze bevindt zich rechts voor onder de motor kap tegen het binnen scherm.wees er ook zeker van dat de massa kabels goede verbinding maken.de ford maverick is het zelfde als een nissan terrano die ook soms problemen hebben met de kabel boom boven op de motor.

fordis PRO, 16 jaar geleden

hartelijk dank,was idd relais en nu ok!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.