Nissan Micra: Koplamp richten

Bouwjaar: 1996

Ik heb vandaag een kapotte koplamp unit vervangen van een Nissan Micra. Die straalt nu enigszins omhoog. Hoe kan ik 'm richten? Er steken twee schroeven uit aan de achterzijde - wat doen die. Valt 't hele spul ui elkaar als ik daar aan draai?

Max7604

Geplaatst door Max7604 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 18 jaar geleden

aan deze twee schroeven kun je gewoon draaien, dit zijn de afstelschroeven die speciaal voor dit doel door een wazige japanner op die lamp zijn gezet.

Zet je auto recht voor een muur, of schutting , zet de verlichting aan en draai aan die schroeven, je zult merken dat 1 voor de hoogteregeling is, en de ander voor de zijderegeling.

Tip van ikke, controleer voor het afstellen of de lamp goed in de unit zit, dat wil zeggen dat alle drie de pinnetjes aan de flens netjes in hun groef vallen, en dat de veer netjes vastzit.

groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.