Nissan Almera: LANG DOORSTARTEN ALMERA 1.5 2001

Bouwjaar: 2001

WE WETEN HET NIET MEER......
Almera 1.5 : bij temperaturen +/- nul graden moet de auto erg lang ( 8 - 10 sec. ) worden door gestart, eer hij aanslaat. Eenmaal gestart doet 'ie het de rest van de dag GEWOON ( 1-2 sec)
We hebben al vervangen * bougies * accu * drukventiel inspuitgallerij * sleutels opnieuw ingeleerd *antennering contactslot
nog maals WE WETEN HET NIET MEER ....

JEROEN5326

Geplaatst door JEROEN5326 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

lucht in de brandstofaanzuigleiding ?

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

SJAAK: leg mij de connectie eens uit tussen lucht in de leiding en BIJ LAGE TEMPERATUUR niet starten ??! > Als het boven de 4/5 graden komt is er geen vuiltje aan de lucht ; dat bevreemd mij

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

zat meer te denken aan de tijd tussen het starten, nl na een nacht staan slecht starten en als eenmaal goed gelopen hebben geen problemen meer met starten. Zat te denken dat de brandstof heel langzaam terugloopt naar de tank.
Andere mogelijkheid is dat bij starten de accuspanning iets te ver terug loopt om de computer brandstof in te laten spuiten. Na enige tijd de startmotor ronddraaien zou de motot iets lichter kunnen draaien en de accu zich iets kunnen herstellen zodat de auto wel start. Is te controleren door met een tweede accu parallel aan de eerste te starten na een nacht staan. Ben benieuwd. Veel succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.