Nissan Almera Tino: Langzaam terugvallen van stationair vanaf 2000 toeren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Motor houdt regelmatig, maar niet altijd, toeren vast bij loslaten van gaspedaal. Blijft dan hangen rond de 2000 toeren en zakt uiteindelijk naar ca. 900. Airco aan of uit maakt geen verschil. Gasklephuis is onlangs gereinigd bij een Nissan dealer. Auto is nog in occasiongarantie. Verkoper (Opel dealer) geeft aan dat dit het karakter van de auto is. Zelf denk toch echt aan gasklephuis / stappenmotor. Iemand met ervaring op deze klacht op een 1.8 motor? Van Micra komt het me bekend voor.

Marck1

Geplaatst door Marck1 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pulsar16v (0), 12 jaar geleden

hoe lang houd hij zijn toeren vast????

Marck1 (0), 12 jaar geleden

Als het gebeurt gaat het om 2 tot 5 seconden (niet gemeten) Warm of koud maakt trouwens ook geen verschil

pulsar16v (0), 12 jaar geleden

is niet zon groot probleem maar kan me indenken dat het jou stoort

check even al je vaccuum slangen, dat ze vast zitten en niet lek, of poreus zijn, dit zou je kun je zelf kunnen doen, maar omdat je nog garantie hebt zou ik het ff voorleggen bij je garage.

vr gr Marcel

Marck1 (0), 12 jaar geleden

Geweldig, bedankt voor de tip. Ik meld me af als hier inderdaad de oplossing in zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.