Nissan X-Trail 2006: Lekage

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: QR20, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Water in kofferbak bij reservewiel en in de zijkant bij de wielkasten .
Kabeldoorvoer van kofferklep en lampen al dichtgemaakt.
Iemand ideeën?

jeroen.1972

Geplaatst door jeroen.1972 (55) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 3 maanden geleden

Heb je een open dak dan is het goed mogelijk dat de afvoer links en rechts verstopt zitten.

Highway (115) PRO, 3 maanden geleden

zo veel mogelijk weg halen en dan iemand laten spuiten met water. kijken waar het naar binnen komt.

jochgem (0), 3 maanden geleden

Ik heb het zelfde probleem. Ik denk dat het bij mij komt van een niet helemaal waterdichte dakrail. Die enkel vastgezet kan worden als de hele hemel eruit is. Iemand hier dat al eens gedaan?

jeroen.1972 (55), 3 maanden geleden

Ik denk dat het bij mij links en rechts wegkomt. Er zit een wit plastic ding met een rubber flap erin lijkt een soort ontluchting. De bumper moet er af om dit te bekijken.

  Dit verdenk ik niet echt eigenlijk. Ik gade boel uitbouwen lees alle kappen ed weghalen en dan kijken - jochgem (0), 3 maanden geleden
  Vandaag boel losgemaakt en de wasstraat bezocht, Er kwam water naar binnen net onder de opstaande rand van de achterklep. Dat water loopt dus naar onder het reservewiel.
  Verder in de kanstjes aan de rechter en linker kant kwm het een heel klein beetje uit de vetilator digetjes die daar zitten, Maar veel meer uit een soort rubber dat daaronder zit. Dus volgende stap is bumper weghalen. Het water kwam niet van boven. Met het loshalen van die plastic kappen gaat er helaas wel altijd iets stuk. Nu de achterkan eruit is denk ik wel de hemel er uit te halen en preventief de dakrails aan te pakken. - jochgem (0), 3 maanden geleden
  Hoop dat het meevalt met de bumper demonteren . Ga ik ook doen als ik binnenkort even tijd heb. Het blijft gelukkig even droog - jeroen.1972 (55), 3 maanden geleden

jeroen.1972 (55), 3 maanden geleden

Als het bij de dak rail weg zou komen moet je het haast in de hemel zien lijkt mij

kaleido 1 (1425) PRO, 3 maanden geleden

Hoeft niet loopt binnenin de koker naar beneden.

  Ik ga de boel uitbouwen - jochgem (0), 3 maanden geleden

jeroen.1972 (55), 3 maanden geleden

Hou me op de hoogte ik ben benieuwd.
Ik heb aan beide zijden water staan in de wielkast links en rechts in de kofferbak .zou wel toevallig zijn beide kanten de dakrails lek.

  lijkt dus van lager te komen nog. onder die ventilatie dingetjes. Lijkt doorvoering van elektra oid. - jochgem (0), 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.