Nissan Almera: Lekkage

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 di

Hallo,

Volgens mijn monteur staat mij een grote reparatie te wachten, een revisie van meer dan € 1.000,=. Er was namelijk wat lekkage in de buurt van de versnellingsbak. Oorzaak volgens hem is dat de 2.2 diesel eigenlijk te sterk is voor de onderdelen "na" de versnellingsbak, zoals de aandrijfas (geloof ik). Door de grote kracht zou hier speling in zijn gekomen. De Almera heeft nu 192 dkm gelopen. Herkent iemand dit probleem of moet ik een andere monteur zoeken?

Reest007

Geplaatst door Reest007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pietje9097 (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo
het komt inderdaad wel eens voor dat er speling op de aandrijfas komt en dan gaat lekken dit komt door dat de differentieel lager schaal los gaat draaien in het bakhuis en dit is inderdaad een dure grap.
dus ik denk dat "uw monteur" toch echt gelijk heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.