Nissan Vanette: lekkage op treeplank

Bouwjaar: 1998

Heb zojuist een vanette 2.3d gekocht. Nu zag ik dat na de laatste regenbui zich op de treeplank een plas water heeft gevormd. Na enig gezoek blijkt dat water uit de deur te komen. Nu stond de auto nogal scheef geparkeerd en ook heeft de auto langere tijd stilgestaan zodat zich mos op de raamrubbers heeft vastgezet. Kan dat de oorzaak zijn van de lekkage of is er een andere voor de hand liggende oorzaak te bedenken? En ook nog: hoe demonteer ik de strippen rond het raam en de spiegel zonder deze te beschadigen?
Bij voorbaat bedankt.

leendert6481

Geplaatst door leendert6481 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jeroentje5398 (0) PRO, 18 jaar geleden

dit probleem heb ik ooit ('98) aan de hand gehad ; bleek via de speaker naar binnen te lopen -> heb een stuk (watdikker)plstic achter de speaker gekit ....en weg was de lekkage,misschien het proberen waard

suc6 Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.