Nissan Vanette: speling op aandrijfas

Bouwjaar: 1998

hallo, nadat mijn auto afgekeurd was voor apk bleek dat er speling op de aandrijfas naar de achterwielen zat. Eerste conclusie was kruiskoppeling vervangen, maar volgens de nissan dealer moet de gehele aandrijfas vervangen worden!! kruiskoppelingen worden niet los verkocht was het antwoord
Heeft iemand dit wel eens gedaan en wie weet welke maat kruiskoppeling hierin zit? en moet ik inderdaad de gehele aandrijfas vervangen?

dennis2125

Geplaatst door dennis2125 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

andy398 (0) PRO, 18 jaar geleden

je kan enkel de volledige aandrijfas bij nissan krijgen best niet te lang wachten want ze springen soms kapot

Jeroentje5398 (0) PRO, 18 jaar geleden

ALS IK JOUW WAS ZOU IK ALS DE SODEMIETER EEN ANDERE AS REGELEN ,WANT ZE SPETTEREN INEENS UITEEN. HALLAS KUNNEN WE BIJ NISSAN ALLEEN HELE ASSEN LEVEREN.......sorry!

suc6 jeroen

dennis2125 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de tip, aandrijfas direct vervangen. Op de sloop bleek bij een andere vanette dat deze aandrijfas ook net vervangen was. stickers zaten er nog op en dat voor 150,00 euro!
(nissan 470,00 euro)

dave1971 (0), 18 jaar geleden

Ik heb t zelfde gehad, enorme trillingen tijdens optrekken rond de 80 km/h. Heb inderdaad geluk gehad, dat de kruiskoppeling niet gebroken is, daar deze flinke schade aan kan richten onder de auto...
blijkbaar typisch vanette euvel, aangezien op de sloop fatsoenlijke aandrijfassen nauwelijks te vinden zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.