Nissan Almera: Lpg

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Mijn Nissan Almera heeft de laatste tijd last van overschakelen van lpg naar benzine onder het rijden. Het komt meestal voor wanneer er wat meer vermogen gevraagd wordt. Je merkt het eigenlijk niet eens, maar ziet het lampje van de schakelaar dan rood knipperen, teken dat je op benzine rijd. Wanneer je dan daadwerkelijk overschakelt op benzine en daarna weer op lpg is het weer goed. Iemand enig idee?? Zelf denk ik aan 1 of ander filter wat verstopt is. Wanneer dit het geval is kan iemand mij uitleggen waar deze exact zit en hoe ik hem het beste kan schoonmaken?? Alvast allemaal bedankt voor jullie oplossingen. Kan iemand mij trouwens ook het aanhaalmoment van de homokineet geven van de Nissan Almera 1997 1.6??

Groet,
Henri

Henri1

Geplaatst door Henri1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat voor instalatie zit erin ? Als het Koltec is moet je de drukken afstellen en de stappenmotor reinigen.Ook heel belangrijk is de klepspeling.
Die wil wel eens erg strak gaan staan op gas.

Henri1 (0), 13 jaar geleden

Weet iemand de klepspeling warm/koud en het aanhaalmoment van de homokineet? Groet, Henri

Henri1 (0), 10 jaar geleden

Topic kan gesloten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.