Nissan Navara 2012: Middenconsole demonteren Navara

Bouwjaar: 2012

Kan er iemand vertellen hoe je de middenconsole van het recente D40 model zonder navigatie demonteerd, om zodoende aan de double din autoradio te geraken.

Dit model heeft bovenaan geen opbergvakje meer, wel een dual zone aircossysteem

Zie afbeelding al staat bij mij het stuur aan de andere kant :-)

Alvast bedankt.

gvanrans

Geplaatst door gvanrans , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

eddyarc, 9 jaar geleden

ik denk dat het volledig vast geklikt is .

gvanrans, 9 jaar geleden

Bedankt Eddy voor je antwoord, ik denk ook dat ze vastgeklikt is maar dan zit ze wel stevig vast ik krijg daar geen beweging in en wil er ook niet te bruut mee doen omdat ik niet graag gans de middenconsole om zeep wil helpen.

Na enige twijfel toch geprobeert, zit dus volledig vastgeklikt. makkelijk te demonteren als men onderaan het opbergvakje opendoet en men dan stevig trekt aan het bovenste deel te beginnen net boven het opergvakje, bediening van airco is aangesloten op twee kleine stekkers die makkelijk los te maken zijn.

Overgins zit de volledige middenconsole vanaf de bekerhouder zo naar schakelpook gewoon vastgeklikt (ze hebben bespaart op schoefjes :-} ).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.