Nissan Primera: Middenconsole Nissan Primera estate 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Beste Nissanwielmonteur en andere vaklieden.

Bij vertrek merkte ik op dat de verlichting het middenconsole waarin alle tellers zich bevinden uit was, ik kon niet eens de tellers meer zien zo donker was het.
Tijdens het rijden werkte de km en toeren teller, brandstofmeter etc ook niet.

Ik heb thuis alle zekeringen onder het stuur verwijderd en terug geplaatst, geen defecte zekeringen gevonden daarna de auto weer gestart en alles werkte gewoon weer.

Wel had de auto de brandstof in het schema overzicht op het schermpje de aantallen veranderd van 7.6 per 100km in 12 liter per 100km omdat de meting uit heeft gestaan en de auto plotseling veel minder brandstof in de tank zag toen het weer werkte.

Kan het komen door het aansluiten van een aanghangwagen stekker met fouten, of dat er een fout in de contactdoos van de Primera zit waardoor zo iets uit kan vallen.

Of kan ik nog wat verwachten.

Groeten Mike

Cabrio racer

Geplaatst door Cabrio racer (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

En dergelijke klacht met niet werkende meters heb ik ook eens gehad. Of de verlichting werkte dat weet ik niet. Ik had de accupool even losgenomen en daarna werkte het weer.

Klant heeft de klacht ook niet meer gehad.

Cabrio racer (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor uw snelle reactie,

Ik zal voor de zekerheid, de contactdoos voor de aanhangwagen en de stekker op de aanhangwagen controleren.
Tevens merkte ik op dat er in de gebruiksaanwijzing geen zekeringen overzicht staat, maar slechts een beschrjving van de lokatie van de zekeringhouder.

Voor het overzicht kon ik alleen de sticker aan de binnenkant van het deksel vinden.

Is er voor mijn auto een lijst verkrijgbaar met een zekeringenoverzicht, of staan deze wel in het boekje en heb ik niet goed gezocht ??

Groeten Mike

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.