Nissan Micra: Mijn grote licht werkt niet meer.

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine

Hallo,

Zou iemand mij kunnen helpen ik ben nu al een tijdje op zoek naar het probleem van mijn autoverlichting. Ik heb de lampen al vervangen ik heb alle zekeringen na gekeken en daar zit het probleem niet. Dus ben ik vandaag aan het klooien geweest met de schakelaar en nu doet het grote licht af en toe maar dan werkt alleen 1 van de lampen op groot licht en dat wisseld dan ook nog eens af. Dus eigenlijk werken ze allebij wel maar niet tegelijk en maar heel af en toe. Ik begrijp er zelf helemaal niks meer van.

Wie o wie heeft eerder met dit probleem te maken gehad en het verholpen.

Groeten,

Bas Ragbourn

Ragbourn

Geplaatst door Ragbourn (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Kabelboom is vaak de oorzaak. Bekijk de bedrading maar eens bij het linker binnenscherm ter hoogte van de accu.
Haal de isolatie maar eens open. Meestal is het inwendige van de draden helemaal vergaan. Beweeg de kabels maar eens als je het licht aan hebt staan en kijk of er reactie komt.

JEROEN5326 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bas,

Er is een zekeringkastje naast je accu, hier zitten je zekeringen in voor oa de koplampen(li. en re. apart gezekerd)
Vaak zit het probleem hier in...


Suc 6 Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.