Nissan X-Trail: Motor trekt niet zoals het moet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

Mijn x-trail van 02-03 met +- 130.000km op de teller trekt niet zo als het hoort. als ik de andere klachten met dit probleem lees denk ik dat het de klep op de brandstofpomp is. Waar zit deze klep precies? en moet je hem vevangen of kun je hem ok schoonmaken. kun je deze klep ook krijgen bij de betere automateriaalenzaak?

roy79

Geplaatst door roy79 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 14 jaar geleden

Roy,

Zoals je al schrijft, zit deze klep(scv-klep) OP de brandstofpomp( echt bovenop !!) Ja, je zou kunnen proberen om hem te reinigen( geef je niet al te veel hoop op goed resultaat, maar je weet nooit ) en nee, je kunt deze klep NIET bij een automateriaalenzaak kopen, maar bij de dealer

SUC6 Jeroen

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Jou X-trail is nog uitgerust met 2 scv-kleppen (uitgaande van de door jou opgegeven datum van Februari 2003) en die kan je als set bij de Nissandealer bestellen. Het onderdeelnummer is: A6860-8H80A. Volgens mij is de prijs ook al eens genoemd ergens. Maar die zou zomaar weer gewijzigd kunnen wezen dus staar je daar niet blind op. De kleppen zitten achterop de brandstofpomp (Denso HP2). Ook Terlouw Dieselservice heeft ze in het assortiment. Weet alleen niet of ze aan particulieren leveren.


Ton

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Hey Jeroen,

Die "klep" bovenop is toch de temp sensor van de brandstof!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.